Naval Electronic Systems

Duitse wortels met een wereldwijde voetafdruk

De knowhow en expertise op het gebied van hydro-akoestiek, sensortechniek en informatietechnologie van onze business unit ATLAS ELEKTRONIK sluit naadloos aan op onze ervaring en expertise op het gebied van marinescheepsbouw. De hoogwaardige knowhow van elektronische systemen voor marineschepen van ATLAS ELEKTRONIK maakt hen wereldwijd tot topleverancier van talrijke marines en civiele klanten.
Het gevarieerde productportfolio bestaat uit sonars en sensoren, commando- en controlesystemen voor onderzeeboten en oppervlakteschepen, mijnbestrijdingssystemen, onbemande onderwatervoertuigen en radio- en communicatiesystemen.

Duidelijkheid – zowel boven als onder water
ATLAS ELEKTRONIK rust onderzeeboten en oppervlakteschepen uit met sensorpakketten en geïntegreerde commando- en wapenbesturingssystemen. Onderzeebootbestrijding, mijnbestrijding en het opsporen van mijnen behoren eveneens tot de kernexpertise.
Daarnaast hebben zij expertise in het integreren van bestaande systemen in complexe netwerken, inclusief de bijbehorende communicatietechnieken en encryptietechnologieën. ATLAS ELEKTRONIK beschikt over een eigen testmeer, grote meettanks en proefbanken voor mechanische, elektromagnetische en klimatologische belastingstesten.

Constante verbetering van maritieme elektronicasystemen
Samen streven thyssenkrupp Marine Systems en ATLAS ELEKTRONIK voortdurend naar beter programmeerbare en op afstand bestuurbare systemen die taken met precisie en betrouwbaarheid kunnen uitvoeren.

Lees meer over onze marine elektronische systemen:

Naval Electronic Systems
Communication Systems
Anti-Submarine Systems
Naval Weapons
Surface Vessel Systems
Maritime Security Systems
ATLAS Services
Unmanned Naval Systems
Submarine Systems
Mine Warfare Systems

 

 
thyssenkrupp Marine Systems GmbH © 2022