Onze mensen en innovaties

Wij werken wereldwijd nauw samen met onze klanten om onze gerenommeerde onderzeeboten en marineschepen steeds verder te verbeteren. Zo zorgen we ervoor dat we nieuwe, toekomstbestendige ontwerpen ontwikkelen die klaar zijn voor de bouw op onze werven of op geselecteerde locaties in de landen van onze klanten.
Sinds de fusie van Howaldtswerke-Deutsche Werft (HDW) en Blohm+Voss Naval in januari 2013 en de acquisitie van ATLAS ELEKTRONIK in april 2017, staat thyssenkrupp Marine Systems voor meer dan 175 jaar aan baanbrekende technologie en engineering expertise 'made in Germany'. Als bedrijf in de private sector zijn wij vooral gericht op efficiënte, betrouwbare en duurzame oplossingen en op langdurige samenwerking met onze klanten.

thyssenkrupp Marine Systems bestaat uit vier operationele eenheden: Onderzeeboten, Oppervlakteschepen, Naval Electronic Systems en Services. Onze lange geschiedenis in marinescheepsbouw stelt ons in staat om klanten over de hele wereld te voorzien van vooruitstrevende technologieën, innovaties en uitgebreide, betrouwbare diensten. Als wereldmarktleider in conventionele onderzeeboten en als voorloper in de ontwikkeling van nieuwe oppervlakte- en onderwatertechnologieën voor de marine, ontwikkelen en produceren wij vandaag de standaard voor de marine van morgen.

thyssenkrupp Marine Systems met onze vestigingen in Kiel, Hamburg, Bremen en Emden, behoort tot thyssenkrupp. We zijn een wereldwijd opererende bedrijvengroep met een omzet van €42,0 miljard en 106.000 medewerkers in 78 landen. thyssenkrupp ontwikkelt en produceert op technologie gebaseerde oplossingen voor toekomstige behoeften van klanten en markten..

 

Producten 

Fuel cells for powerful underwater propulsion

The submarine revolution: lithiumion battery system for a better performance

 

Mensen 

Wij zijn de eerste gecertificeerde 3D-fabrikant in de scheepsbouwindustrie ter wereld

Augmented Reality in onderzeebootconstructie

 
thyssenkrupp Marine Systems GmbH © 2024